گز اصفهان
پنج شنبه , اردیبهشت ۶ ۱۴۰۳
خانه / پولکی اصفهان / خرید پولکی نارگیلی مرغوب در اصفهان

خرید پولکی نارگیلی مرغوب در اصفهان

پولکی نارگیلی اصفهان یکی از سوغاتی های شیرین این شهر به شمار می رود. طرز تهیه این محصول آسان است و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه نمایید. 

خرید پولکی نارگیلی مرغوب در اصفهان

طرز تهیه پولکی نارگیلی اصفهان به دو روش

طرز تهیه پولکی نارگیلی اصفهان به دو روشخریدار پولکی نارگیلی محصولی مرغوب و با کیفیت دریافت خواهد کرد. اما اگر دوست دارید می تونید این محصول را در منزل درست نمایید. تهیه پولکی نارگیلی در منزل بسیار آسان است.

پولکی که نام دیگر آن آبنیات سکه‌ای است، از شیرینی های سنتی مخصوص اصفهان به شمار می رود. پولکی را در انواع طعم‌های نارگیلی، کنجدی، زعفرانی و … درست می نمایند. تهیه پولکی در منزل کار بسیار آسانی است. تنها کافی است با برخی از فوت و فن های آن آشنایی داشته باشید. در ادامه با طرز تهیه پولکی نارگیلی آشنا خواهیم گشت. 

مواد لازم برای تهیه پولکی نارگیلی عبارتند از:

  • شکر به میزان یک پیمانه
  • سرکه به مقدار هشت قاشق غذا خوری
  • آب ۱/۲ پیمانه
  • پودر نارگیل هم یک قاشق مرباخوری

با ما همراه باشید، تا یک شیرینی خوش طعم تهیه نمایید. این آبنبات ها را با چای، شیر و قهوه هم می توان استفاده نمود.

  1. ابتدا کف سینی استیل را چرب نمایید و آن را در کناری قرار دهید تا آماده باشد.
  2. سرکه را به همراه آب درون قابلمه بریزید و آن را هم در کناری قرار دهید.
  3. شکر را به داخل قابلمه اضافه نمایید. حرارت را کم کنید تا شکرها با آب و سرکه ترکیب شود. این شربت نیازی به هم زدن ندارد. 
  4. زمانی که شربت کمی غلیظ گردید، زیر قابلمه را خاموش نمایید. سپس پودر ناگیل را به آن اضافه کنید تا با شربت ترکیب گردد.
  5. ترکیب حاضر را فورا داخل سینی چرب شده ریخته و کمی صبر نمایید تا سرد و سفت گردد. شریت را با استفاده از قاشق نیز می توانید به صورت حلقه ای به کف سینی بریزید. دقت کنید خیلی سریع این کار را انجام دهید.
  6. پس از سفت شدن ترکیبات، آن را به کمک کاردک یا چاقو از کف سینی جدا کنید.
  7. حالا پولکی نارگیلی آماده استفاده است. پولکی ها را درون ظرف در دار قرار دهید تا خشک نشوند.

خریدار پولکی نارگیلی با قیمت مناسب

خریدار پولکی نارگیلی با قیمت مناسبشما می توانید انواع پولکی آماده را با قیمت مناسب تهیه کنید. اما اگر دوست دارید پولکی را در خانه درست نمایید، حتما نکات زیر را در نظر بگیرید، تا بتوانید پولکی با کیفیتی داشته باشید.

  • شربت پولکی نباید زیاد روی حرارت قرار بگیرد، زیرا بو و طعم سوختگی خواهد داد.
  • همچنین اگر تحت حرارت کمی قرار بگیرد، حالت شکنندگی پیدا نخواهد کرد. پس مراقب باشید تا حرارت را کم یا زیاد نکنید.
  • قبل از تیره شدن پولکی، شعله را خاموش نمایید.
  • بهتر است از سرکه سفید استفاده کنید تا رنگ پولکی را تیره نکند.
  • به هر میزان که دوست دارید از پودر نارگیل استفاده نمایید. 
صنایع غذایی آرتا
صنایع غذایی آرتا مشاور شما: 09133758522 گز اصفهان
صنایع غذایی آرتا اینستاگرام: @artagaz1 گز آردی اصفهان
صنایع غذایی آرتا ایمیل: info@artagaz.com صنایع غذایی آرتا
 

مطلب پیشنهادی

پولکی و نبات اصفهان

پولکی و نبات اصفهان | خوشمزه و مقوی در طعم های مختلف

پولکی و نبات اصفهان دو شیرینی سنتی و محبوب بین ایرانیان است که هم طعم …

دیدگاهتان را بنویسید