اصفهان مرکز سوغاتی معروف گز و اصفهان است. فروش عمده گز و سوهان در سراسر کشور انجام می شود و انواع سفارشات این محصولات پذیرفته می شود.
ابتدا به توضیح جزئی در مورد گز و سوهان می پردازیم سپس به تیموضوع اصلی را در قالب تیتر عنوان کرده و به شرح ان می پردازیم.
گز
گز از ان دسته شیرینی هاست که ما در پذیرایی مهمانان در اعیاد و مناسبت ها استفاده می کنیم و تقریبا همه ، گز را خریداری و مورد استفاده قرار می دهند. ” گز ” از سوغات اصفهان بوده و عموم مردم ان را خریداری می کنند.
سوهان
نوع دیگری از شیرینی ها ” سوهان ” است. سوهان با گز متفاوت است این تفاوت چه در مزه چه مواد تولیدی ان و … است و ما دارای انواع متعددی از سوهان در بازار هستیم.
- سوهان عسلی
- سوهان کنجدی
- سوهان حلوایی
- سوهان بادامی
- سوهان گزی
- سوهان کره ای
- سوهان پلنگی
- سوهان پشمکی
- دسر سوهان
هر یک از موارد نام برده به شکل و از مواد مختلفی تشکیل می شود.
در اینجا صحبت از فروش گز و سوهان ان هم به صورت عمده است ، پس این بازار فروش این دو به هم بی ربط نیست. یکی دیگر از سوغات های شهر اصفهان دیگرش ” سوهان ” است ، اما سوهان به تنهایی محصول ویژه شه ” قم ” است و همه این شهر را با سوهان های تولیدیش می شناسند.
شاید منظور از آوردن این دو در کنار هم ( سوهان و گز ) به شهر اصفهان و فروش و نحوه فروش آنجا مربوط شود.
فروش عمده گز و سوهان
فروش عمده گز و سوهان در مرکز آن یعنی شهر اصفهان می باشد و می توانند کسانی که قصد این فعالیت ( فروش عمده ) را دارند از آنجا ( اصفهان ) اقدام کنند.
فروش عمده و بدون واسطه گز و سوهان
اگر می خواهید فروش عمده آن هم محصولاتی چون گز و سوهان ، را داشته باشید در هر جای ایران که هستید می توانید با مراجعه به فعالان این بازار راهنمایی و اطلاعات لازم را کسب کرده و به فروش ان فعالیت کنید.
هر گاه موضوع فروش بدون واسطه عمده گز و سوهان مطرح می شود ذهن ها به سمت فروش آنلاین یا اینترنتی کشیده می شود.
بله! درست است ، شما می توانید فروش عمده این محصولات را به صورت غیرحضوری و اینترنتی انجام دهید. آن وقت است که سفارشات عمده گز و سوهان را در بازار داخلی و خارجی ثبت صورت می گیرد و محصولات را می فرستید. ( از طریق پست )
گز و سوهان معروف در بازار
در اصفهان معروف ترین گز ، گز آردی و معروفترین سوهان ، سوهان عسلی است.
وجه مشترک گز و سوهان
- هر دو یک نوع شیرینی می باشند که به شیوه سنتی تولید می شده اند. ( با دست )
اما در حال حاضر تولید این دو محصول با دستگاه های مخصوص انجام می شود.
- در تهیه هر دو از مغزهای چون بادام و پسته استفاده می شود.
- تاریخچه هر دو این شیرینی ها به دوره قاجار باز می گردد.
- هر دو به روش سنتی و صنعتی قابل تولید هستند.
شاید تفاوت انها در مواد اصلی و در دیگر مواد به کار برده شده ، طرز تهیه ، آماده سازی ان صورت بگیرد.
صنایع غذایی آرتامشاور شما: | 09133758522 | ||
اینستاگرام: | @artagaz1 | ||
ایمیل: | info@artagaz.com |