گز اصفهان
جمعه , فروردین ۱۰ ۱۴۰۳
خانه / سوهان اصفهان / سوهان اصفهان در انواع پسته و بادام

سوهان اصفهان در انواع پسته و بادام

سوهان اصفهان و قم یکی از انواع شیرینی های ملی و سنتی ماست که به حلوا هم شهرت دارد. این دسر بسیار لذیذ در قم و اصفهان تولید می شود و به عنوان معروف ترین و خاص ترین سوغات این شهرها شناخته می شود. در ادامه این مطلب به انواع سوهان بیشتر می پردازیم.

تاریخچه و معرفی سوهان اصفهان

همان طور که در بالا عنوان کریدم، سوهان یا حلوا به طور ویژه در شهرهای اصفهان قم تولید می شود و این شهرها با این شیرینی و سوغات کاملاً متمایز هستند.
در پخت این محصول از جوانه گندم، آب، آرد سبوس دار گندم، زرده تخم مرغ، شکر، روغن، هل، زعفران و مغزهای پسته و بادام استفاده می شود. در گذشته سوهان به صورت دستی و سنتی تولید می شده است که امروزه با پیشرفت تکنولوژی تغییراتی کرده است.
تاریخچه سوهان به زمات ناصرالدین شاه برمیگردد که کم کم فراگیر شد و به مناطق مختلف هم رسید.
شیرینی سوهان با استفاده از قالب‌های ماشینی مخصوص و دستگاه‌های شیرینی پزی در کارگاه ها و کارخانجات تولید می‌شود.
به مرور زمان و در جهت جلب حداکثری رضایت مصرف‌کنندگان،سوهان در انواع مختلفی به بازار عرضه گردید و کماکان نیز سعی تولیدکنندگان بر این است که هر چه بیشتر به محصولات خود تنوع داده و طعم و کیفیت آن را بهبود ببخشند.
ما در اینجا به صورت مختصر به انواع سوهان که در کارگاه ها و کارخانجات تولید می شوند اشاره می کنیم:

انواع سوهان اصفهان و قم

سوهان کنجدی:

سوهان اصفهان در نوع کنجدی بسیار انرژی زاست و می تواند یک یمان وعده بسیار عالی باشد. در این سوهان از انواع مغزهای خوراکی با ادویه های مختلف استفاده شده است.

سوهان گزی:

یکی دیگر از انواع سوهان اصفهان، سوهان گزی می‌باشد که علاوه بر مواد اولیه مشترک انواع مختلف آن، ترنجبین، شیرخشت، خلال بادام و سایر افزودنی‌های گیاهی در ترکیبات آن به چشم می‌خورد. سوهان گزی هم در طعم ها و انواع مختلف تولید می شود.

سوهان عسلی:

سوهان عسلی به صورت لقمه‌ای و با استفاده از مغزهای مختلف تهیه می‌شود. این نوع سوهان به عنوان نبات آجیلی در پذیرایی‌ها و اعیاد بسیار پرطرفدار است. در تهیۀ سوهان عسلی علاوه بر مواد اولیه مشترک، عسل و زعفران نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد و از کنجد نیز در ترکیب آن استفاده میشود.

دسر سوهان اصفهان:

دسر سوهان اصفهان؛ همانند حلوا و مسقطی دارای بافتی نرم است و به نسبت سوهان که سفت و شکننده است و ظاهری به شدت متفاوت‌تر دارد. دسر سوهان در شهر و استان قم بسیار پر مصرف و محبوب است و طبعی گرم و سرشار از انرژی دارد.
با استفاده از جوانه گندم، گلاب، زعفران هل، خلال پسته و ادویه‌های گیاهی ، این دسر پخت می‌شود؛ استفاده از روغن کرمانشاهی یا کره حیوانی نیز می‌تواند طعم دو چندان بهتری را به این شیرینی بدهد.

مرکز توزیع سوهان قم

 

سوهان گل نازک:

سوهان اصفهان آن هم از نوع گل نازک از انواع شناخته‌شده‌ترین و با قدمت‌ترین‌های این شیرینی به حساب می‌آید. در تهیه این نوع علاوه بر آرد گندم، شکر، روغن و سایر مواد ثابت سوهان‌ها، از مالت گندم، گلاب و روغن حیوانی استفاده می‌شود.
برای پخت این نوع قدیمی سوهان، همچنان از یک روش سنتی با قالب‌های غنچه‌گیر و بصورت دستی پخت استفاده می شود. بهترین سوهان اصفهان گل نازک را در مجموعه آرتا ببینید.

سوهان اصفهان باقلوایی:

سوهان اصفهان که در انواع مختلف تولید می شود دارای نام ها وانواع متعددی است. سوهان باقلوایی نمونه ای از آن است. شاید این سوهان را یکی از خوشمزه ترین و شکیل ترین انواع سوهان محسوب نمود که البته یکی از اصلی ترین محصولات صادراتی است. در تولید این نوع سوهان از پودر پسته به مقدار فراوان استفاده می شود و به صورت مربعی برش داده می شود.

سوهان بادامی :

سوهان بادامی یکی از محصولاتی است که تولید آن بسیار سخت است و بهتر است از کارخانه و یا فروشگاهی که برندهای معتبر این محصولات را عرضه می کنند اقدام به خرید نمایید.
سوهان اصفهان بادامی از جمله کم‌کالری‌ترین و رژیمی‌ترین انواع این شیرینی محسوب می‌شود. با دغدغه کمتری از لحاظ چاقی و قند می توانید این شیرینی را بخورید.

سوهان آردی:

سوهان آردی به شکل دایره‌ای و ضخامت حدوداً یک سانتی‌متری تولید می‌شود. در تهیه آن نیز از آرد گندم، روغن حیوانی، روغن گیاهی، خوراکی شربت اینورت (آب، شکر، آب لیمو)، دارچین و یا زنجبیل، پسته آسیاب شده و گلاب استفاده می‌شود.

سوهان خانی:

شاید سوهان خانی یکی از پرطرفدارترین و خوش‌طعم‌ترین سوهان‌های یزدی باشد که بسیار غنی و پر کالری است. به مانند دیگر انواع این شیرینی، نوع خانی آن نیز از ترکیب تقریباً ثابت پیروی می‌کند؛ اما در میان مواد اولیه آن تخم مرغ و مایع پاستوریزه نیز به چشم می‌خورد.

سوهان حبه‌ای:

این نوع سوهان اصفهان، می‌تواند جایگزین مناسبی برای قند در کنار چای، قهوه و سایر نوشیدنی‌های داغ باشد چرا که بسیار کوچک برش داده می شود. این شیرینی در طعم‌های زنجبیلی، هل دار و دارچینی و منطبق بر ذائقه‌های متفاوت و طبع‌های گوناگون قابل دسترسی می‌باشد.

فروش اینترنتی انواع گز آرتا

سوهان حلوایی:

سوهان حلوایی بینابین سوهان گل و دسر سوهان است. مانند دیگر موارد، آرد گندم، زعفران، جوانه گندم، روغن حیوانی، گلاب و مغزیجات پسته و بادام، مواد اولیه این شیرینی را شامل می‌شود.

سوهان اصفهان لقمه‌ای

سوهان لقمه ای اصفهان شامل کره یا روغن حیوانی، آرد گندم یا آرد جوانه آن، آرد سفید، شکر، بادکا، گلاب، زعفران، هل و مغز پسته و بادام است. در میان ترکیبات این نوع؛ نام بادکا به چشم می‌خورد. بادکا را برای تهیه بسیاری از شیرین‌ها در قنادی‌ها مورد استفاده قرار می‌دهند. این ماده حاوی نوعی نشاسته با اسیدی و آنزیم ‌بی‌رنگ و بی‌بو می‌باشد که در تهیه گز، سوهان، کیک شکلات و خمیر فوندانت استفاده می‌شود.

خرید سوهان درجه یک

فروش سوهان اصفهان با قیمت روز

سوهان سرشار از آنتی اکسیدان و تقویت‌کننده دستگاه گوارش و همچنین ضد ویروس، ضد باکتری و ضد قارچ و التهاب می‌باشد. آرد جوانه گندم ضدسرطان و سرشار از انواع ویتامین‌های B و E کلسیم و مواد معدنی است.
قیمت سوهان اصفهان و قم با توجه به تغییر نوسان قیمت مواد اولیه ناچار به روز نهایی شده و در وب سایت و یا به صورت تلفنی قابل دریافت است.

فروش بی واسطه و در حجم های بالا می تواند بر روند کاهشی قیمت ها موثر باشد. برای دریافت قیمت های به روز با واحد کارشناسی فروش مجموعه آرتا تماس بگیرید.
صنایع غذایی آرتا
صنایع غذایی آرتا مشاور شما: 09133758522 گز اصفهان
صنایع غذایی آرتا اینستاگرام: @artagaz1 گز آردی اصفهان
صنایع غذایی آرتا ایمیل: info@artagaz.com صنایع غذایی آرتا
 

مطلب پیشنهادی

سوهان گزی مخصوص کره ای

خرید و قیمت سوهان گزی مخصوص کره ای

سوهان گزی مخصوص کره ای یک ترکیب نوآورانه و خوشمزه از دو شیرینی سنتی ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید