مصرف گز لقمه پسته ۱۸ درصد چه فوایدی دارد؟
گز لقمه پسته ۱۸ درصد یکی از انواع گزهای پستهای است که طرفداران خودش را دارد و بهخصوص برای پذیرایی از مهمانهای نوروزی و یا سایر مهمانها گزینه شیک، جمعوجور و مناسبی به شمار میرود. همچنین، گز لقمه پسته یکی از بهترین خوراکیها برای صرف عصرانه خانوادگی است.
بعد از ظهر دلپذیری را تصور کنید که عطر چای تازهدم در فضای خانه پیچیده و بانوی خانه با یک سینی چای خوشطعم و خوشرنگ اعضای خانواده را میزبانی کرده و در کنار این پذیرایی مهربانانه، از ظرفی حاوی گز لقمه هم رونمایی میکند.
ذکر این نکته لازم است که گز لقمهای که از ۱۸ درصد پسته تشکیل شده، ، به دلیل درصد کم پسته به کار رفته در تولید محصول، قیمت مناسبتری نسبت به سایر گزهای لقمهای پسته دارد و در عین حال به دلیل داشتن پسته، مصرفکننده را از خواص مغز خوشمزه و پرخاصیت خود بهرهمند میکند. برای اینکه بهتر با خواص این گز لقمه آشنا شوید با ما همراه باشید تا دربارهاش بیشتر صحبت کنیم.
گز لقمه پسته ۱۸ درصد از چه ترکیباتی تشکیل میشود؟
گز لقمه یکی از پرکاربردترین گزها به شمار میرود که در اندازههای کوچک و به اصطلاح لقمهای برش میخورد و به مصرفکنندگان عرضه میشود. وقتی اسم گز لقمه پسته ۱۸ درصد به میان میآید منظور این است که ۱۸ درصد حجم گز را پسته تشکیل میدهد. این گز از نظر شیوه تولید هیچ تفاوت دیگری با سایر گزها ندارد و به اندازه سایر گزها نیاز به دقت، حوصله و تخصص در پخت و آمادهسازی داشته و از ترکیب شکر، آب، گلاب، بادکا، تخم مرغ و مغز پسته تشکیل میشود که به شیوه مخصوصی با هم مخلوط شده و به تولید گز میانجامند.
گز لقمه پسته چه خواصی دارد؟
گز لقمه پسته با توجه به مواد تشکیلدهندهاش خواص مختلفی برای بدن دارد. یکی از مهمترین بخشهای گز لقمه پسته، مغز پسته به کار رفته در آن است که در ادامه به مهمترین خواص آن اشاره میشود.
حفظ سلامت پوست
پسته یکی از مهمترین مواد تشکیلدهنده گز لقمه پسته است که سرشار از مواد مغذی و ویتامینهاست. ویتامین E موجود در مغز پسته، آن را به گزینه مناسبی برای در امان ماندن پوست از آسیبهای اشعه ماورای بنفش تبدیل میکند. در نتیجه پوست جوانتر و شادابتر میماند.
کنترل قند خون
پسته موجود در گز لقمه پسته ۱۸ درصد، مثل هر پسته دیگری، شاخص گلوکز پایینی دارد و این به معنای آن است که با مصرف آن، قند خون به سرعت بالا نمیرود چون کربوهیدرات پسته برخلاف سایر مغزها، به آرامی در بدن تبدیل به قند میشود. همچنین پسته، علاوه بر فیبر، چربیهای سالم و آنتیاکسیدانهای زیاد، از مواد مفیدی مثل منیزیم، فنولیک و کارتنوئید تشکیل شده که در کنترل قند خون نقش مثبتی دارند.
کمک به عملکرد باکتریهای مفید روده
پسته سرشاز از فیبر است و به سلامت و بقای باکتریهای روده کمک میکند. وقتی باکتریهای روده بتوانند به وظایف خود در گوارش مواد غذایی عمل کنند، ریسک ابتلا به بسیاری از بیماریهای گوارشی، سرطانها و بیماریهای قلبی کاهش مییابد.
کمک به کاهش وزن
پروتئین و فیبر بالای پسته باعث میشود با مصرف مقدار کمی از آن احساس سیری به مصرفکننده دست بدهد و در نتیجه با کاهش اشتها، مانع از پرخوری شود.
سلامت قلب و رگهای خونی
پسته به کار رفته در گز لقمه پسته ۱۸ درصد، به دلیل داشتن مقادیر زیادی از آمینواسید آرژینین که در بدن به اکسید نیتریک تبدیل میشود، به سلامت دستگاه گردش خون انسان کمک میکند. همچنین اسیدهای چرب غیراشباع موجود در آن، به حفظ سلامت قلب، کاهش کلسترول بد و کاهش فشار خون کمک میکند.
کمک به سلامت چشم
یکی از مهمترین فواید پسته، تاثیر آن در سلامت چشم و بینایی است. آنتیاکسیدانهایی در این مغز وجود دارد که در سایر مغزها نیست. این آنتیاکسیدانها از آسیب رادیکالهای آزاد بر ماکولار چشم جلوگیری میکنند و مانع آسیب چشمی در اثر پیری میشوند.
جمعبندی
گزهای لقمه یکی از پرطرفدارترین انواع گزها هستند و گز لقمه پسته ۱۸ درصد یکی از باصرفهترین گزهای موجود در بازار است که با وجود بهرهمندی از خواص سایر گزها، از قیمت تمامشده مناسبتری نیز برخوردار است. با خرید و تهیه این گز لقمه پسته میتوان لحظاتی شیرین و جذاب برای خانواده و مهمانان فراهم کرد.
محصولات مرتبط:
صنایع غذایی آرتا
مشاور شما: | 09133758522 | ||
اینستاگرام: | @artagaz1 | ||
ایمیل: | info@artagaz.com |