گز ۴۰ درصد مغز پسته
گز یک شیرینی معروف و سنتی ایرانی و سوغات اصلی شهر اصفهان می باشد، که طبق گفتههای از زمان صفویه به وجود آمده است و قدمت ۴۵۰ سال دارد، که اولین تولید کننده آن شخصی به نام محمد علی شکرچیان ساکن اصفهان بوده است. نام این شیرینی از شهد ترشح یافته از پسیل گز که فقط بر روی این درخت وجود دارد گرفته شده است و یکی از معروفترین شهرهای پارسی است که با عنوانهای گزانگبین، ترانگبین گون، انگبین، گون، گز خوانسار و ترنجبین اصفهان شناخته میشود. نوع قند موجود در آن قند فروکتوز می باشد که توسط حشره های کوچک که بر روی درخت گزانگبین وجود دارند ساخته می شوند. گزها در طعم ها و انواع مختلفی ساخته میشوند و هنگامی که گز نرم و چسبناک می باشد، با سفیده تخم مرغ و مواد بومی مانند آجیل هایی مثل پسته ترکیب می شوند که یکی از محصولاتی که از آنها در بازار به فروش میرسد گز ۴۰ درصد مغز پسته می باشد. یکی دیگر از این مواد بومی ادویه جات می باشد که با توجه به نوع آن می توان طعم و لطیفی مانند گل سرخ داشته باشد یا طعمی تند بدهد.
خواص گز ۴۰ درصد مغز پسته
خواص گز در واقع با خواص مواد مورد استفاده برای ساخت آن تعریف میشود که شامل انگبین و پسته می باشد.
خواص انگبین: انگبین به علت داشتن کلسیم میتواند برای درمان پوکی استخوان بسیار مفید باشد و به این علت که یک ملین و مسهل است برای جلوگیری از یبوست و بواسیر میتواند مورد استفاده قرار گیرد. انگبین دارای منیزیم میباشد که از ابتلا به سرطان و از پیشرفت آن جلوگیری می کند و می تواند باعث سفیدی دهان و دندان ها شود. از خواص دیگر آن میتوان به کاهش حرارت درونی و رفع عطش اشاره کرد.
خواص پسته: گز ۴۰ درصد مغز پسته همان طور که از نامش پیدا می باشد یکی از مواد اصلی به کار برده شده در آن پسته می باشد، که در زیر به برخی از خواص آن میپردازیم. پسته ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و ارزش یک این فواید بر هیچ کس پوشیده نمی باشد. پسته حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، کلسیم، روی، مس و سدیم می باشد. دارای ویتامین های ضروری مانندC ,B6, A, K, و تیامین و… می باشد. این آجیل به علت داشتن خواص آنتی اکسیدانی از ایجاد بیماریهای قلبی و سرطانی جلوگیری میکند و به این علت که منبعی عالی از فیبر رژیمی باعث بهبود فرآیند هضم میشود. به جذب آهن، کنترل دیابت، تقویت سیستم ایمنی کمک میکند. در تقویت رشد مو و حفاظت و سلامت پوست نیز نقش بسیار پررنگی دارد.
ترکیبات گزپسته
ترکیبات مورد استفاده در گز ۴۰ درصد مغز پسته شامل گلوکز مایع، مغز پسته ۴۰ درصد، شکر سفید، ترنجبین، انگبین، سفیده تخم مرغ، گلاب و عسل و آب طبیعی میباشد.
گلاب به کار رفته در ساختار گز دارای ویتامینE و ویتامین C میباشد که در درمان مشکلات گوارشی، کاهش فشار خون، پیشگیری از ابتلا به آلزایمر موثر است. گلاب برای رفع بی خوابی خستگی و استرس نیز بسیار مفید است.
شرایط و روش نگهداری
این محصول باید در جای خشک و خنک نگهداری شود و دور از نور خورشید و در دمای ۲۰ درجه سانتی گراد باشد. چنانچه شما قصد خرید بیش از اندازه مصرف خود را دارید می توانید جعبه را قبل از باز کردن روکش آن، در یک کیسه نایلونی به گونه ای قرار دهید که هوای محیط وارد آن نشود و سپس آن را درون فریزر قرار دهید، دراین شرایط می توانید تا یکسال از گز خود مراقبت کنید.
شما میتوانید گز ۴۰ درصد مغز پسته را از فروشگاه آرتاگز با بالاترین و بهترین کیفیت و مقرون به صرفه ترین حالت ممکن خریداری کنید. آرتاگز مجموعه ای باسابقه و خدمات بالا به شما مشتریان عزیز می باشد که ضامن کیفیت و اصالت کالاست و دارای ارسال خدمات به سراسر کشور است و به خود مفتخر است که زینت بخش مهمانی های شما است.
محصولات مرتبط:
صنایع غذایی آرتا
مشاور شما: | 09133758522 | ||
اینستاگرام: | @artagaz1 | ||
ایمیل: | info@artagaz.com |