گز آردی، از جمله گز های تولیدی در اصفهان است که معروف ترین آن را برند های قدیمی تولید می کنند. گز آردی اصفهان در چند نوع از بازار قابل خریداری است؟
از میان ده ها شیرینی سنتی که در ایران و در شهر های مختلف تولید می شود، گز اصفهان یکی از شیرینی هایی است که بدون مناسب های خاص هم در خانه اکثر ایرانی ها وجود دارد. جالب است بدانید، به خاطر عدم استفاده از شکر و مصرف انگبین های طبیعی در خط تولید گز، خوردن گز برای افراد دیابتی هم منع نشده و علاقمندان به گز می توانند از خواص بی نظیر مغزیجات و انگبین های طبیعی که در تهیه و تولید آن به کار گرفته شده، بهره مند شوند.
انواع گز آردی اصفهان
می دانید که گز در دو نوع لقمه ای و آردی به بازار عرضه می شود. البته بر اساس نوع انگبین و مغزیجاتی که در تهیه و تولید گز اصفهان به کار گرفته می شود، انواع گز آردی خود دارای چندین و چند زیر مجموعه می باشد.
گز آردی پسته ای و گز آردی بادامی، دو نوع مرسوم گز آردی اصفهان هستند که آن ها را می توان در بسته بندی های مقوایی، فلزی و یا چوبی، در لیست تولیدی های کارخانه های مختلف فعال در صنعت تولید گز اصفهان یافت.
البته ناگفته نماند که خود گز آردی پسته ای و گز آردی بادامی، چندین نوع داشته که در خط تولید هر یک، به میزان های متفاوتی از مغزیجات استفاده شده است.
معروف ترین گز آردی در اصفهان
کارخانه های زیادی هستند که گز آردی باکیفیت و درجه یک را به بازار عرضه می کنند. اما در این میان، برند های قدیمی تر در حوزه کاری خود موفق تر بوده و اگر بنا به معرفی معروف ترین گز آردی اصفهان باشد، باید از برند هایی همچون گز کرمانی، گز عتیق، گز بوعلی سینا و … نام برد.
صنایع غذایی آرتامشاور شما: | 09133758522 | ||
اینستاگرام: | @artagaz1 | ||
ایمیل: | info@artagaz.com |