گز پسته ممتاز، طعمی به یادماندنی دارد و با بهترین مواد اولیه بدون شکر تولید می شود. این نوع گز با ماندگاری بالا بهترین گز تولید شده در کارخانجات اصفهان است.
در تولید این محصول استثنایی از عسل گون و انگبین استفاده شده است. محصولی بدون شکر است و بافتی نرم دارد.
گز اصفهان خاطره انگیز است
گزهای تولید شده در کارخانجات معتبر اصفهان دارای کیفیت و طعم به یادماندنی دارند. یکی از بهترین گزهای تولید شده در اصفهان، گز لقمه با درصد پسته ۴۳ است.
این محصول شکر هم ندارد و رنگ آن به دلیل استفاده از عسل و انگبین، شفاف و کرمی رنگ است.
زمان تولید این نوع گز معمولاً از گزهای دیگر بیشتر است و تا آماده سازی و بسته بندی شود دو روز زمان می برد.
بسته بندی گزهای اصفهان همیشه خاطره انگیز است و از نشانه های سنتی ایرانی در بسته بندی ها استفاده می شود.
این محصول برای هدیه دادن بسیار مناسب است و در اعیاد و جشن ها می توانید از این شیرینی سنتی ایرانی به خوبی بهره مند شوید.
در مورد انگبین بیشتر بدانید: مطلب گزانگبین اصفهان مشهورترین شیرینی سوغات ایران در جهان را مطالعه کنید و اطلاعات خود در مورد گز را بهبود ببخشید.
گز پسته ممتاز ۴۲ درصد
گز لقمه ای که با ۴۲ درصد پشته و به صورت ممتاز و ویژه تولید می شود درواقع گزانکبین ۴۲ درصد است که بهترین بسته بندی را دارد.
این محصول تا حداقل ۴ ماه ماندگاری دارد و با پسته ممتاز و ۳۰ درصد گزانبین تولید و به مشتری توصیه می شود.
این گز با ۳۸ درصد شیرخشت تولید می شود که طعم و مزه این گز را به حد اعلاء می رساند. این نوع گز فقط ۵ درصد شکر دارد که تقریباً محصولی بدون شکر محسوب می شود.
یکی از گزهای بسیار پرطرفدار در بازار، گز شاهکار است که پرفروش ترین گزها را به خود اختصاص داده است. قیمت مناسب و کیفیت فوق ممتاز محصولاتی که گزهای بلداجی دارند، آن ها را بسیار پرطرفدار کرده است.
اکثر برندهای کوچک و بزرگ گزهای ۴۲ درصد را با پسته تولید می کنند و بیشتر این مارک ها در فرایند تولید گز خود از این مقدار و درصد پسته استفاده می کنند.
مزه لطیف و فوق العاده گزهای پسته به سبب استفاده از انگبین و عسل است که این وجه تمایز بی نظیر گزهای بازار است.
اگر گزهای شکری را مزه کنید شیرینی آن ها بسیار زیاد است و گلو را می زند که در اولین مزه کردن می توانید آن را احساس کنید.
مشخصات گز لقمه ای با پسته
در این جا به تعدادی از ویژگی های گزهای پسته لقمه ای اشاره می کنیم:
- میزان انگبین و عسل: درصد انگبین و عسل در این محصول ۳۰ درصد است.
- میزان پسته: میزان استفاده از پسته در تولید گز پسته ای لقمه ای، ۴۲ درصد است.
- ماندگاری محصول: گزهای لقمه ای به دلیل این که به صورت مدرن بسته بندی می شوند تا ۴ ماه تازه می مانند.
- تعداد در بسته: در هر بسته ۳۷ عدد گز لقمه ۴۲ درصد و با وزن ۱۲ گرم بسته بندی و عرضه می شود.
مواد تشکیل دهنده، بسته بندی گز لقمه ۴۲%
موادی که در تولید این نوع گز استفاده می شود عبارتند از، عسل گون گز و عسل کنار، گلوکز، سفیده تخم مرغ و شکر به مقدار کم، پسته های ممتاز رفسنجان و کرمان.
گزهای درجه یک از مواد نگهدارنده عاری هستند و بالاترین ماندگاری در میان گزهای بازار را دارند، چرا که از دستگاه های پیشرفته و استریل در تمامی مراحل استفاده می شود.
طراحی و بسته بندی این محصول به صورتی است که زیبا و چشم نواز است و در فروشگاه های مختلف در سراسر ایران توزیع می شود.
محبوبیت گز پسته ممتاز، فوق العاده است و شاهکاری در تولید گز ایرانی است. شرایط استاندارد و بهداشتی تولید این محصول و عیار بالای پسته مصرفی، این گز را به محصولی فوق العاده تبدیل کرده است.
مشاور شما: | 09133758522 | ||
اینستاگرام: | @artagaz1 | ||
ایمیل: | info@artagaz.com |